Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/)
-   -   With some file AVI...appear "Overlay Failed".. (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/297-some-file-avi-appear-overlay-failed.html)

hispanico 25th July 2002 04:22 PM

With some file AVI...appear "Overlay Failed"..
 
On some AVI file when i search to open the file, appear for 3/4 seconds a warning message "OVERLAY FAILED"....

After deseaapared...and the video play without problem....in which way i can solve ?

tHANK
Paulo

Quietseb 25th July 2002 09:07 PM

it's not uncommon

Quote:

Originally Posted by Smarties
Here's the fix:

* open BSPlayer (without opening a movie!)
* go to preferences and choose the other overlay method (if you had
mode 1 use mode 2 now and vice-versa)
* close player
* open player again and load movie
* watch your movie and be happy :wink:

Cheers, Smarties :P

If none of the two overlay methods work, try using "force RGB mode"

hispanico 26th July 2002 01:39 PM

..Thank fpr reply but:

the same happened if i use 2 (by default i had 1)

..and is impossible use "force RGB mode" 8not supported ?.. infact it's impossible selcet..

..can you help again ??

Thank
Paulo

Quietseb 26th July 2002 08:27 PM

What about disabling overlay without using RGB mode ?


All times are GMT +1. The time now is 02:10 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20