Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/)
-   -   Audio is not working (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/37253-audio-not-working.html)

kikajezakon 9th May 2018 01:06 AM

Audio is not working
 
Hello, I have been using bs player for years, and now suddenly what ever movie or song i play there is no sound. Video is going well and subtitles, but there is no sound.. I tried output preferences, uninstall then install bs player again but nothing happens. Can you help me and tell me how to get sound back?

cholekyt 8th June 2018 09:47 AM

opening a BS Player session, to prove the muting, switched to settings and advanced the sound to max. Then using the previous operations symbol ran BS again, then settings. The sound level again had returned to zero (mute)Then I had an idea. I reset the sound in setting and returned to BS No sound. Then I used the volume control on the case, and the sound came back. Subsequent playings indicated that the sound was OK. It would seem that on the first playing only BS Player has the notion of sound set as zero, and resets the default sound as zero. . So the problem is solved.

jack martin 13th June 2018 11:46 AM

Audio is not working
 
We have received certain problems from the users reporting that the a audio is not working
http://forum.bsplayer.com/moz-extens...r-marker-1.png


All times are GMT +1. The time now is 09:14 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20