Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/)
-   -   sound problem (please dont shot me :P) (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/3906-sound-problem-please-dont-shot-me-p.html)

3rd February 2004 07:59 PM

sound problem (please dont shot me :P)
 
Hi,

I have a littel problem with BSplayer. There is no sound, but only in one video! If i play the same video in mediaplayer or divx player there is sound!

Maybe its because of this:
A error occurs when i open the file...
Quote:

File is corrupted! Seeking will be very slow!
:x

I want to play the file in BSpalyer caus of the subtitels... :roll:

Ok, is there something i can do?
...exept reloding the file? :?:

DFI10X 3rd February 2004 08:09 PM

sorry i forgot to log in... :D

HackerWerger 3rd February 2004 08:55 PM

It seems that your video file is corrupted!
You can try to fix it by using DivXFix that you'll find here.

DFI10X 3rd February 2004 09:21 PM

thanks...

but it dont work...
DivFix found no errror, but i tried to "rebuild index" and "Strip Index" ... nothing worked...

I got same error form BSplayer and still no sound...

adicoto 3rd February 2004 09:39 PM

Probably sound it's divx3 hacked codec. Do you have divx3.11 installed ?

See if this help:

http://forum.bsplayer.org/viewtopic....933&highlight=

BSPeter 4th February 2004 02:24 AM

http://forum.bsplayer.org/viewtopic.php?p=11326#11326
:wink:


All times are GMT +1. The time now is 09:49 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20