Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/)
-   -   Dual Audio (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/4415-dual-audio.html)

qizhu88315 20th April 2004 12:18 AM

Dual Audio
 
I have a .ogm formatted movie, and it's Dual Audio, it has both Japanese and English audio, but how/where can i select it when using bs player?

fort 20th April 2004 01:38 AM

its controlled by another codec.
try getting vobsub codec

krypton22 20th April 2004 11:19 AM

nope. vobsub has nothing to do with audio, its a subtitle filter. what you need is a morgan stream switcher - if you already have it, it can be done via bsplayer context menu.

BSPeter 20th April 2004 07:39 PM

Did you already try
rightclick > Audio > Audio streams ?
:wink:
related topic:
http://forum.bsplayer.org/viewtopic.php?p=13147#13147

Matimott 21st April 2004 06:35 AM

Moreover, morgan stream switcher is known to be not compatible with BSPlayer, a crash occured when you try to play a movie and when Morgan Stream Switcher is installed

krypton22 21st April 2004 11:29 AM

oh really? got it installed and it works fine on my dual audio movies.

Matimott 22nd April 2004 06:54 AM

Maybe it works with new versions...

Barry 29th April 2004 05:45 PM

Quote:

Originally Posted by BSPeter
Did you already try
rightclick > Audio > Audio streams ?
:wink:
related topic:
http://forum.bsplayer.org/viewtopic.php?p=13147#13147

I did this and it didn't slove anything, this is really annoying and beginning to stress me out. -_-

BSPeter 30th April 2004 10:09 AM

What build of BSPlayer are you actually using?
(Present version is build 808 of 27 April 2004)
:wink:

Aegon 30th April 2004 11:17 AM

Hi there,

I'm having the exact same problem using dual-audio OGM files. I right click, go to Audio, but all the options under it are greyed out, and thus, do nothing.

I'm using Build 808 (Released 27th April, 2004).

- Aegon

Aegon 1st May 2004 06:40 AM

Problem has suddenly been fixed in the latest release (todays), which, by the way, is reported as being build 808... even though the version released on the 27th was also build 808. ;)

One bug though, stream names are showing up incorrectly. Instead of "English" and "Japanese" it says "Sound EnglishuroN" and "Sound JapaneseenÄ????–". This does not happen if I try to do the same with Media Player Classic (which I have previously used for dual audio OGM's).

- Aegon

BSPeter 1st May 2004 11:09 AM

If you wish you can receive e-mail notification of upgrades and updates.
(Yes present version is still build 808 but now dated 30-04-2004. That's why users should always mention build and date as suggested in my Help to Help post, a link to which post is at the bottom of all my messages)
Look here: http://forum.bsplayer.org/viewtopic.php?p=13493#13493
:wink:


All times are GMT +1. The time now is 11:38 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20