Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/)
-   -   please help (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/6029-please-help.html)

wyf51888 24th January 2005 01:26 PM

please help
 
Recently, my BSplayer(newest version) seems dont work fine--- when I'm playing movie A with BSplayer, if I double click movie B, nothing happens, movie A still going, so I must drag and drop movie B to BSplayer... But I could remember it works fine months ago.

This happens to all kinds of format: rmvb, wmv, avi...
And BSplayer is my default player.

What's wrong?

trodas 24th January 2005 11:46 PM

It just make me wonder if your system is improperly configured and windows can't find the default player. Do you installed the 1.1 version (pro, non pro?) into the very same directory as you use before, when things work well for ya? :?: :idea:

I use the 1.02 one, maybe I should try the new one to see, what will happen then :lol:

wyf51888 25th January 2005 01:16 AM

Mine is 1.02-812. Just uninstalled and tried version 1.1. The problem is solved!!!!

Thanks a lot!

I remember I've tried this uninstall-and-install several times before ...... maybe it's just a bug for version 1.02-812 ?

trodas 29th January 2005 10:03 PM

Could be, I never ever tried install, just the zip archive and that it is :wink:

I never faced similar problem anyway... :wink:

Quite frankly, there are only very few problems with BSPlayer worth mentioning... :wink: :P


All times are GMT +1. The time now is 04:04 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20