Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/)
-   -   Avi's play fine, but it always tells me the file is corrupt? (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/6298-avis-play-fine-but-always-tells-me-file-corrupt.html)

alark 11th April 2005 04:06 PM

Avi's play fine, but it always tells me the file is corrupt?
 
Hi,

I have decided to use Bplayer for my camera movies that i download onto my pc, for some reason DIVX player sticks when i play anything, and Windows Media 9 has packed up altogether.... only BSPLAYER works.

BUT - a very annoying thing happens, whenever i open up one of these Avi files it tells me the "file is corrupt and seeking maybe slow"

Well, that's not the case, it plays fine, and the only crappy thing is having that pop up bouncing up each time i open a file.

How do i get rid of it?

Someone help me please.

alark 11th April 2005 04:10 PM

Sorted it!
 
I just worked it out myself, well, i checked this forum properly, and all you have to do is go and reset the quartz thing! It now works, how cool is that!

Well happy now...

Ade

BSPeter 11th April 2005 10:08 PM

Yepp!! Lots of information is ready and available if you take the trouble to look for it!
:D http://members.home.nl/van.raak/thumbs.gif


All times are GMT +1. The time now is 03:08 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20