Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/)
-   -   broken timer (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/6794-broken-timer.html)

cowsick 14th September 2005 09:06 PM

broken timer
 
Im trying to play a movie built up by .vob files.

it sas there is only 13 seconds long movie.... the filesize is 990mb

It shows the first 13 seconds, and the counter tics as it should, but after 13 seconds, or to be more exact 399 frames the timer stops but the movie goes on.

This sounds as no problem becuse I can still see the movie. But when I try to use my subtitles for the movie I get problem, probably becuse the timer dosn't work... It dosn't know where in the subtitle file it should read from.....

Ive installed the bsplayer on an other computer first, and downloaded thousends of codec packs on a computer first... and there it worked as it should have, but on this second machine where I've downloaded just the codecs as the program told me to download the times dosn't work.

I would be glad for some help

Tizio 14th September 2005 10:50 PM

Maybe try to use another MPEG2 decoder such as Elecard one :?

adicoto 15th September 2005 07:20 AM

Or, if you already use Elecard, in demultiplexer options enable "using bitrate"


All times are GMT +1. The time now is 02:40 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20