Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/)
-   -   Audio/Sound problem (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/8065-audio-sound-problem.html)

sister_the 14th December 2006 02:10 PM

Audio/Sound problem
 
Main problem: No sound in headphones :!:

Here is some information about my system:

Windows XP Pro servicepack 2
Intel P4(R), CPU 3.00 GHz
1.00 GB of RAM

AC3 filter, Version 1.11
ffdshow, cannot find version number
Bsplayer Pro Version 2.12
Sound: C-Media 3D Audio
Audica CODEC CMI 9880L
Audio driver version 5.12.0007.32
Direct X 9.0b
C-Media Audio configuration Version 1.0.42.10
And im using SPDIF output to my reciver

Problem information
When iam playing a movie - lets say an AVI movie - with AC3 5.1 sound, it work perfect with my reciver. It can handle SPDIF.
BUT if i want to hear the sound in my headphones it doesn't work. They are dead.

Theres no problem with the headphones. Winamp and other stuff works. Also VLC.

I want to have sound in my headphones and in my reciver.
Waht could the problem be? how to set my preferences right?

J7N 14th December 2006 10:05 PM

Re: Audio/Sound problem
 
This might not be possible with your gear. You have to choose to either decode the compressed AC-3 audio in software and send it to analog outputs or output the AC-3 as-is via digital S/PDIF. If you do the latter, the soundcard doesn't have any audio to output to headphoes (it has pseudo-noise that only the receiver understands).


All times are GMT +1. The time now is 08:18 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20