Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/)
-   -   Missing second subtitle line (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/8145-missing-second-subtitle-line.html)

Thornberg 30th January 2007 07:52 PM

Missing second subtitle line
 
Hey everybody.

When I try to add subtitles to some movies, the second subtile line is missing. I can't see any strange false codes in the SRT's, so why can I only see the first line, and not the second one?

Like the movie Beerfest (aXXo) srt:

Quote:

1

00:00:39,422 --> 00:00:42,186

WAARSCHUWING: DE ACTEURS IN

DEZE FILM ZIJN PROFESSIONALS.



2

00:00:42,325 --> 00:00:44,452

PROBEER DEZE ACTIVITEITEN

NIET THUIS UIT.



3....
Yes i'm dutch :roll: Like in the second sub's, I can see the words PROBEER DEZE ACTIVITEITEN, but I can't see the words NIET THUIS UIT.

This also with the first line, and with all the other lines...

What is wrong? Other subtitles do work great, but i cannot see any difference between the SRT's, except for the words in the lines.

Tnx alot!

adicoto 30th January 2007 09:15 PM

Normally, the subtile must look like:

1

00:00:39,422 --> 00:00:42,186
WAARSCHUWING: DE ACTEURS IN
DEZE FILM ZIJN PROFESSIONALS.



2

00:00:42,325 --> 00:00:44,452
PROBEER DEZE ACTIVITEITEN
NIET THUIS UIT.

as every ENTER you press will get the line more to the top of the screen.

BSPeter 30th January 2007 09:43 PM

Actually there usually is no empty line immediately following the number either. Where did you download it from? Did you edit it in any way?
Is this-one any better?
http://www.ondertitel.com/ondertitel...est/15855.html
:wink:

Thornberg 31st January 2007 01:07 AM

I'm sorry, when I copied and pasted the example the empty lines where entered in automatically...

The one you advise me, BSPeter, is exactly the one I am using.
Unfortunalty, that one doesn't work. Other subtitles (for example that from the movie Hostel) are working fine with the movie, but ofcourse, why want hostel-subs in another movie...

But both subtitle files are looking exactly the same :?

BSPeter 31st January 2007 01:49 AM

Subtitle playing/showing fine overhere (using BS.Player's in-built feature).
Maybe there's something wrong with its positioning?
Could you try re-positioning the subtitle upwards?
(Key-combination: [Shift]+[Up-arrow])
:wink:

Tizio 31st January 2007 01:52 AM

Quote:

Originally Posted by BSPeter
Subtitle playing/showing fine overhere (using BS.Player's in-built feature).
Maybe there's something wrong with its positioning?
Could you try re-positioning the subtitle upwards?
(Key-combination: [Shift]+[Up-arrow])
:wink:

Same here, try repositioning it :wink:
(even if it's strnage.... if he can read 2nd line in Hostel he should be able to read the 2nd lines also in this movie) :?

BSPeter 31st January 2007 01:55 AM

Quote:

Originally Posted by Tizio
(even if it's strnage.... if he can read 2nd line in Hostel he should be able to read the 2nd lines also in this movie) :?

I agree, but maybe it has something to do with "remember" options.
:wink:

Thornberg 31st January 2007 01:22 PM

When I did that a couple of times, the sub's did go up (uptill almost the top of the screen), but still no second line...

I Found out this same problem occurs when I try to play another widescreen (!) movie with it's subs.

But, however, I have re-installed BS-Player a couple of times, and after doing this about 6 times over, now it's working fine! I Still don't get it, I never changed anything in the Preferences or what so ever. I Hope it will not occur anymore.

Tnx alot for the help folks!


All times are GMT +1. The time now is 05:38 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19