Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/)
-   -   Playback problem.. (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/860-playback-problem.html)

l&m 16th January 2003 10:44 PM

Playback problem..
 
I've got this really twisted problem when playing any divx/xvid, and if I don't find a solution soon i'm going to go insane.

Well, to the actual problem..
When ever I start watching any DivX/XviD with BSPlayer, or any other player, it starts just fine but then about every minute or so there is this perverted fastforwardy thing that last about a second. A bit like if you actually jump to a scene in a movie and the pictures a bit jerky for a while, if you know what I mean. And I guess you can think how annoying that is if someone was pressing fastforward for a second every minute during a movie.

I've tried absolutly everything, re-installed all codecs, tried different codecs, pretty much every version of DivX/Xvid/ffdshow and no help.
Even tried a few different graphic cards, and of course new and old drivers for them. Even re-installed windows just in case.

Oh well.. i'm pretty desparate right now so absolutly any advice and ideas are welcome how ever stupid it may be.

Chumber 26th January 2003 04:17 PM

PC fast enough?
Playback from HD or CD?
Enough Ram? Slow HD?

Just a few thoughts...


All times are GMT +1. The time now is 04:34 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20