Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/)
-   -   Problem to run .avi (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/9759-problem-run-avi.html)

Rocho 18th June 2009 08:55 PM

Problem to run .avi
 
1 Attachment(s)
Why i get this message when i want to run movie which is in .avi format?

From Media Player (again) it works without any problem. I do not understand this, why always when i update BSplayer i always have some problem to run video files???????


AUDiO......[ MP3 48000Hz 112 kb/s CBR (2 chnls)
LANGUAGE...[ English
ViDEO......[ 678 kbps XviD 23.976 FPS
Q. FRAME...[ 0.168 bits*pixel
RESOLUTiON.[ 644 x 262
DAR........[ 2.458 (59:24)

Rocho 20th June 2009 12:52 AM

Hello???

adicoto 20th June 2009 04:57 AM

Never seen or used that Emuzed filter. I don't have any ideea why that filter isn't working. But if it's not working, then uninstall it, do a fresh install of BSPlayer and allow it to install it's codecs or go to Codecs section on this forum and install the codecs mentioned in "List of codecs" thread.

Rocho 21st June 2009 10:36 PM

Hmmm... You already forget me? One day before this topic i sloved the problem with mp4. There i mentioned i reinstalled already.

adicoto 22nd June 2009 05:20 AM

But certainly that Emuzed codec isn't in that list. It came up from somwhere else. Is it a software you are using for a digital camera or something ?

Rocho 22nd June 2009 03:16 PM

Oh... i installed for Canon A590 software which i get with it and i uninstalled when i saw that is nothing special. What can i do?

adicoto 22nd June 2009 09:08 PM

Uninstall this codec if possible from control panel -> add/remove programs

Rocho 22nd June 2009 10:32 PM

I can't find that codec there:(.
What now?

BSPeter 22nd June 2009 10:36 PM

Alternatively try to manage this (pinnacle?) filter using BS.Player's "Filter management":
(rightclick >) Options > Preferences > Filter management
(either using Filter priority or Blacklist or Filter manager/DirectShow Filters (click on [+] to open)).
:wink:

Rocho 22nd June 2009 10:55 PM

1 Attachment(s)
What to do there? To put on black list?

And emuzed is from Nokia PC Suite which i have for a long time.

BSPeter 23rd June 2009 12:45 AM

Quote:

Originally Posted by Rocho (Beitrag 37775)
What to do there? To put on black list?

Yes, that's one of the possibilities (and - as far as I know - it doesn't interfere with other programs/applications using this filter).
:wink:

Rocho 23rd June 2009 01:35 AM

All "emuzed" to put on black list?

adicoto 23rd June 2009 05:15 AM

Yeap.
You can also go to that folder in program files and put into the name of the filter a space for example (or rename it to whatever)
And I also have Nokia PC Suite installed, but never seen this codec interfering.

Rocho 28th June 2009 02:07 PM

Thanks for help i did it and it works with that file.
http://f.imagehost.org/0321/28_6_2009_14_58_24.jpg


But i have new problems :(((.

1. I can't play .flv anymore
http://f.imagehost.org/0920/28_6_2009_14_52_37.jpg


2. What is heppen with the picture???
bscap0000_7.jpg (124 KB)
bscap0001.jpg (116 KB)


It works normal in media player.


3. Ok, maybe is better to reinstall codec packs? Do you think it will be all fixed? I use right now K-Lite code pack (one of the latest ver) if i uninstalled it and installed some of them which you suggest me (please only completed packs i do not want to install one-by-one) will it be everything work perfect?
These problems start when i update the list of codecs from Bsplayer which wants to install.

adicoto 28th June 2009 07:24 PM

Seems like a big mix-up of codecs. Which codec it's now used to decode the files ?

Rocho 29th June 2009 01:00 AM

I uninstalled older ver and i installed K lite codec pack 4.9.0 full (klcodec490f )

adicoto 29th June 2009 04:37 AM

OK, but when the image it's scrambled, which codec it's used ? (rigth click->options->filters->advanced)

Rocho 29th June 2009 03:57 PM

There was emuzed codec. I put it on black list and now is ok.

http://f.imagehost.org/0102/29_6_2009_16_55_24.jpg


Please, help me to fix .flv too. I put picture above.

adicoto 29th June 2009 09:18 PM

Could you post the picture above but with the "source" line highligthed ? To see which splitter it's used to decode the stream.

Rocho 30th June 2009 12:26 AM

You mean on this? (rigth click->options->filters->advanced)
http://f.imagehost.org/0920/28_6_2009_14_52_37.jpg
It was on post #14


All times are GMT +1. The time now is 03:30 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20