Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   Answered And Solved Questions (http://forum.bsplayer.com/answered-solved-questions/)
-   -   Multiple audio tracks in one .avi file (http://forum.bsplayer.com/answered-solved-questions/9084-multiple-audio-tracks-one-avi-file.html)

krapez 22nd October 2008 05:04 PM

Multiple audio tracks in one .avi file
 
Is it posible to select one of two audio tracks (languages) stored in one .avi video file? :?:
I have 2 audio tracks (esp and eng) and BS player selects spanish one by default. :cry: Why?
I'm using free version of BS player v. 2.32 running on WindowsXP sp3
Sasha

BSPeter 22nd October 2008 08:25 PM

Could you please try as follows
(rightclick >) Options > Preferences
now keep [Shift]-key depressed and select "Filter management"
and then select (tick the box) "Use internal AVI parser"
Any change?
:wink:

adicoto 22nd October 2008 08:26 PM

Yeas, you can. Ussualy, the streams are tagged wit :default: when muxed, so the player will select this track to be played by default.
So, open the file, rightclick -> audio -> audio streams and select there the one you want.

BSPeter 22nd October 2008 08:31 PM

You can change the default language under:
(rightclick >) Options > Preferences > Audio
(Default audio stream resp. language)
:wink:

krapez 24th October 2008 03:35 PM

:D
Thanks it works fine now.
Thanks again. :D

BSPeter 24th October 2008 04:36 PM

:D

grendizer 7th April 2009 11:13 PM

Hey I had the same problem and I just fixed it following BSPeter's advice.
but why is this menu "hidden"? Why do users need to press the shift key while clicking on "filter management" in order to get this option?

czert2 10th December 2012 10:27 PM

Well, have much worse problem, when playing video with only one audio everthing ís ok, but once i try to play vide with two audio tracks, BS simply is unable to play it, it play no video, show 0 move lenght and only start/stop playing it. Sometiems its add blib blib sounds, but that all. Playing with settings, reintsaling Bs player + codecs dont help.
Didt have this problem in 2.61, but have it in 2.62 and 2.63. reverting back to 2.61 didnt helped too :(.


All times are GMT +1. The time now is 03:33 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20