Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/)
-   -   Subtitles screwed up when dispaying character ASCII 0xFE (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/1390-subtitles-screwed-up-when-dispaying-character-ascii-0xfe.html)

ALF13 3rd April 2003 11:22 PM

Subtitles screwed up when dispaying character ASCII 0xFE
 
It is critical for non english languages

Quietseb 4th April 2003 12:40 AM

did you try to select a charset suitable for your needs, as stated in the FAQ ?

timur 5th April 2003 02:45 AM

Converting SubRip files to MicroDVD format solved that problem for me.

-timur.

Snark 8th April 2003 08:36 AM

Quote:

Originally Posted by Quietseb
did you try to select a charset suitable for your needs, as stated in the FAQ ?

This problem actual for me too. Of course I have selected my native cyrillic charset. All characters except this displayed correct. Older versions of BSPlayer have no problems with it.

Sonickydon 8th April 2003 11:18 PM

..seems nobody is using the search button..
it's a well known issue with the srt format and the latests builds of bsp..
just use the sub format instead of the srt - till the new improved version will come out.. ..which will be soon i hope ...:)

AsPiRiN 18th April 2003 03:09 AM

Only 493 & 494
 
The screwed subtitles(Greek here) seem to be a bug of builds 493 & 494.
On the contrary, build 492 works fine!!


All times are GMT +1. The time now is 05:23 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20