Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/)
-   -   Sound but no Video after crash- SOLVED (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/2050-sound-but-no-video-after-crash-solved.html)

Corporations_Own_You 3rd July 2003 04:04 PM

Sound but no Video after crash- SOLVED
 
I was watching Shaolin Soccer with subtitles and it crashed because I was running too many things at once.. well... when I rebooted I had NO VIDEO.
Boy was I pissed. I tried some fancy things and then simmered down and remembered it is usually something stupid.
So I went to properties, divx 4 compressor settings and noticed the brightness, and everything else had set itself to ZERO.
Hitting SET TO DEFAULT brought my video back.

This IS A BUG I did not change anything.. all that happened was BSPlay crashed and I rebooted and then those settings were screwy.. I was lucky to figure it out so quickly. Uninstalling and reinstalling did not work.. but my fix does.

Running Win ME on a riva tnt 32 meg P3 550 mhz w 192mb ram .. STOP LAUGHING DAMN YOU I AM POOR!

WAZ 3rd July 2003 04:52 PM

Hi!
I thing you principal problem is Win ME, instead the Hardware.

Katharsis 3rd July 2003 08:14 PM

Running Win ME on a riva tnt 32 meg P3 550 mhz w 192mb ram ..

HAHAHA!

STOP LAUGHING DAMN YOU I AM POOR!

(it's this second part I am laughing at, you made me smile ;-) you're really cool, man, thanks)


All times are GMT +1. The time now is 04:10 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20