Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/)
-   -   BSPlayer fullscreen and pan&scan (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/20665-bsplayer-fullscreen-pan-scan.html)

dg67 3rd January 2013 04:53 AM

BSPlayer fullscreen and pan&scan
 
Hi everybody,
this is my first message in this forum. I beg your pardon if the topic was already discussed but I was not able to find it.

I've BSPlayer 2.62 with Windows XP at 1920x1080 Full-HD resolution. When I see a video (my test is now on a 720x416 video, almost 16:9, but it happens with all other videos, even if standard 640x480) everytime i put fullscreen on/off (key "F") the pan&scan reduces itself. This bug didn't happen when I have a 4:3 monitor (1280x1024) on the same PC.

I already noticed this effect on other 16:9 screens, e.g. on some notebook, also with previous BSPlayer versions.

What's the trouble?

Thanks in advance
DG67

adicoto 3rd January 2013 05:21 AM

I am not sure I understand what's the exact problem in here. Could you explain ?

dg67 3rd January 2013 05:24 AM

Quote:

Originally Posted by adicoto (Beitrag 65446)
I am not sure I understand what's the exact problem in here. Could you explain ?

open a video with a bsplayer.
press F to go to full screen. Pan&Scan is 0 and the video fills the screen.
press F to go out and come back to normal screen.
press F again for full screen. Pan&Scan is reduced to a negative value and the video is smaller on the screen.
...

everytime you go to full screen pan&scan will be reduced until the screen is totally blank.

EDIT: No bug when the video has a 1920x1080 resolution.

adicoto 3rd January 2013 05:26 AM

I recall another bug report as yours. Let me check the forum.

dg67 3rd January 2013 05:27 AM

Quote:

Originally Posted by adicoto (Beitrag 65448)
I recall another bug report as yours. Let me check the forum.

Thanks

adicoto 3rd January 2013 05:28 AM

http://forum.bsplayer.com/bug-report...e-trouble.html

Seems the problem was solved by a clean reinstall of BSPlayer. If you do so, you can also install the newer version, 2.63.1071

dg67 3rd January 2013 05:38 AM

Quote:

Originally Posted by adicoto (Beitrag 65450)
http://forum.bsplayer.com/bug-report...e-trouble.html

Seems the problem was solved by a clean reinstall of BSPlayer. If you do so, you can also install the newer version, 2.63.1071

Well, thanks, the clean reinstall seems to work... I should understand why, then... :) maybe the Bsplayer.xml in the wrong place?

adicoto 3rd January 2013 05:43 AM

Maybe an error in XML file, the one that holds BSPlayer's settings. You can save the current XML file and compare it with the one ggenerated by the new install and see where the difference is.

dg67 3rd January 2013 05:50 AM

Quote:

Originally Posted by adicoto (Beitrag 65452)
Maybe an error in XML file, the one that holds BSPlayer's settings. You can save the current XML file and compare it with the one ggenerated by the new install and see where the difference is.

Well... the old BSPlayer.xml was in a different folder and was 0 bytes... :omg:


All times are GMT +1. The time now is 10:20 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19