Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/)
-   -   Malfunctioning codec (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/36600-malfunctioning-codec.html)

KacsiGugu 15th August 2016 10:41 PM

Malfunctioning codec
 
1 Attachment(s)
Hey!

Any idea how I can fix/reset my codec or what to do to fix the images of the videos?

All the movies is looks like the attachment.
The bsplayer version is the latest: 2.70.1080 Free
And all codecs installed with the codec manager.
My system is Windows 10 Pro N 64bit
Intel I7-6700
Nvidia GTX 970

Tested video:
Codec: MPEG-4 Video (XVID)
Codec: H264 - MPEG-4 AVC (part 10) (avc1)
Codec: MPEG-4 Video (DX50)
All three:
Decoded format: Planar 4:2:0 YUV

Thanks in advance

Edit:
I tried to uninstall all codecs in the manager and the video still plays in this buggy mode, so now the question is how can I find out what codec the bsplayer use, since I don't installed any codec packs...

KacsiGugu 20th August 2016 10:45 PM

Yeyyyy fixed:
"Internal Direct3D renderer (test)" not working properly, switching to
"Internal renderer overlay (default)" solved my problem.

Still no idea why D3D was selected.


All times are GMT +1. The time now is 08:18 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20