Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/)
-   -   BSplayer does not start (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/482-bsplayer-does-not-start.html)

The_V1k1ng 24th August 2002 04:00 PM

BSplayer does not start
 
Hi all!

I just downloaded BSplayer 0.85.488. Right after the installation it ran just perfectly, but when I wanted to start it a second time nothing happens, the control panel does not show. Opening the task window voa Crtl+Alt+Del, there is a BSplay running, however. Upon trying to terminate it, it stops responding, but I can still terminate it via End Task.
So what's wrong? What am I missing? I am new to BSplayer, so please do not mind in case I am asking stupid questions. Anyone, help me out please!
I am running an Athlon 500Mhz with Win98SE, DirectX 8.1 and DivX 5.02 installed.
Thanks in advance!

Regards,
The_V1k1ng

Jim Beam 28th November 2002 02:38 PM

BSplayer does not start
 
Hi all,

I have Win98 SE + DirectX 8.1 installed on my computer.
After installation of BSPlayer 0.85.492 I reached the same problem. Player was not correctly running, I saw neither user interface, nor program icon in task bar. It was only in Task List in Close Program Window (after pressing Ctrl+Alt+Del). :(
After some investigation I found out:
- all 0.84 releases (builds 460-843) played movies correctly (with subtitles). Last functioning version was 0.84.843
- all 0.85 releases (builds 844-892) had the same behavior - they were only in Task List
I ran unreg.bat + CrearReg.exe several times but results was allways the same.

I'm no expert, but I thing it's a filter problem, becuse without re/installation of any filter one BSPlayer version runs well while the other not (BTW with same filters other players work fine - ZoomPlayer, RadLight,...).

I don't know if these two things can relate together, but I made one unsual thing - after installation of BSPlayer 0.85.492 and before its first run I removed BlindWrite Suite (I thing it was version 4.0.2) from my computer.

Please, help me anybody with this problem, because for me is BSPlayer the best. :wink:

Thank you very much for your answer in advise.

xlv600 30th November 2002 10:47 PM

Did you try on several movies?
I don't see anything else than running the debug version and look at the c:\BSPlayer.log it creates (with notepad).

filouche 19th December 2002 03:07 PM

You're right ! with the debug version it's Ok


All times are GMT +1. The time now is 02:48 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20