Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/)
-   -   Sound problem with build 809 (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/4882-sound-problem-build-809-a.html)

pacifist 27th June 2004 02:09 PM

Sound problem with build 809
 
Hi guys. Just jumped from built 805 (I think) to 809 and now I'm having minor sound problems...

I can play files with MPEG 1 Layer-2 (MP2) audio tracks fine, but only if they are at 44khz

If the audio track is at 48khz, then no audio is heard and no filter is picked up by BS Player

I've tried reinstalling the Fraunhoffer Audio decoder (which is what I was using before) but no result. The offending files play fine in WMP, Graphedit (with no alterations) and GSpot reports that all suitable filters have been found, so I'm not really sure what the problem is...

adicoto 27th June 2004 05:12 PM

Try to install DivX 3.11 and when asked to replace the newer file say yes.

pacifist 28th June 2004 01:45 AM

Hi there. Didn't make any difference. However, I did notice in Graphedit when playing 44khz files, the output is run through the Fraunhoffer decoder, then to output, whereas the 48khz files were run through the Fraunhoffer decoder, THEN the ffdshow decoder (which just saw incoming raw audio) and then to output. Disabling ffdshows support of raw audio now means that both 44khz and 48khz files show up the same in graphedit, but it's still confusing that it works fine with graphedit but not in BSPlayer....

adicoto 28th June 2004 07:33 PM

I suggest to try then the iviaudio.ax (intervideo audio decoder)


All times are GMT +1. The time now is 04:00 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20