Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/)
-   -   problems playing mp3 (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/5751-problems-playing-mp3.html)

zzz 4th November 2004 01:20 PM

problems playing mp3
 
i can play mp3 well with other programs,
but when i play my mp3 songs in bsplayer it sound bad ,
and it has a lot of background noise and interruptions, what can i do? :?:

aldn 13th November 2004 10:22 PM

1 Attachment(s)
I wanted to post about the same problem.
I've used the new lame version to encode my mp3 in movie and I noticed artifacts with BSplayer.
There was no problem with the older lame version I was using (2 years old)
Here's an example of this bad replaying
At 6" the shrill sound is bad. It plays correctly with other programs, like Winamp. Media player classic has no problem with it either.

Is there a way to resolve this ?
Thanks a lot

aldn 14th November 2004 06:41 PM

I found that the problem comes from the mp3 decoder. It's the oldest mp3 decoder (1998) and doesn't support well the last Lame encoding method. The windows media player suffer from this problem too
It would be nice to have another mp3 decoder in bsplayer.


All times are GMT +1. The time now is 06:25 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20