Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/)
-   -   Problem with m2v. (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/6233-problem-m2v.html)

ctbrt 17th March 2005 07:27 AM

Problem with m2v.
 
I'm having a problem with playing a m2v file, the sound echoes and the moving of the video and the sound is way too slow. This file works with other players like Windows Media Player and VLC Player. Please help me get it working on BSPlayer.

I'm using BS Player 1.22, I have an Epox integrated video card. I'm using XviD03052003, DivX505 and AC3filter0_70b codecs.

Thanks in advance.

adicoto 17th March 2005 06:23 PM

For m2v files you need an MPEG2 decoder. I suggest Elecard.
As for XviD decoder I suggest one at least of 2004 if not 2005. So, XviD 1.1 and DivX 5.2.1 will be a good upgrade.

ctbrt 18th March 2005 07:53 AM

Thanks a bunch, I got it working.

ctbrt 18th March 2005 03:43 PM

Damn it, I fixed it and then the problem comes back in like a few hours when I watch that video again. I reinstalled all the codecs and BS Player and it works again. Then some time passes, and the video is doing the same thing again.

Anyone know what to do? =|


All times are GMT +1. The time now is 12:00 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20