Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/)
-   -   install problem (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/9701-install-problem.html)

black_ps 31st May 2009 12:11 PM

install problem
 
1 Attachment(s)
bsplayer_pro241.1000 is very strange when you install it will take to much time and i`m not sure it's installing very good,i`m waiting for about 5 minutes it's stuck at something like 98%

black_ps 31st May 2009 12:27 PM

I waited about 10 minutes and nothing,i think is not working,i have windows home edition service pack 2.

BSPeter 31st May 2009 01:40 PM

Downloaded and installed new beta (241.1000β 200903101525) without any problems overhere.
Maybe something happened during download (sometimes happens with any program).
I would advise to download anew and install.
:wink:

black_ps 31st May 2009 01:55 PM

1 Attachment(s)
I don't think so , i downloaded it again and now see pic.

black_ps 31st May 2009 01:56 PM

1 Attachment(s)
after installing get another error , lol

BSPeter 31st May 2009 03:13 PM

Sorry.
Windows XP home edition service pack 3 overhere and no such problem.
However I opted for installation in Dutch.
Maybe you could try Romanian?
:wink:
(Just guessing.)

black_ps 31st May 2009 05:22 PM

Same problem,this is the first time i have problem installing a new version in years. I don't know what is the problem,any other user have same problem ?


Thanks.

BSPeter 31st May 2009 07:11 PM

Another idea is that your settings may have gone wrong.
Maybe try to rename file "BSplayer.xml" (into anything) prior to new installation.
:wink:

black_ps 31st May 2009 10:36 PM

No,i don't know how but the installation get corrupted,i mean the bsplayer installation kit. anyway maybe a next version will work.

black_ps 1st June 2009 04:30 PM

i did try bsplayer241.1000_clip and it's working ok no problems.

BSPeter 1st June 2009 04:36 PM

Quote:

Originally Posted by blackps (Beitrag 37526)
i did try bsplayer241.1000_clip and it's working ok no problems.

That's non-Pro version or?
If non-Pro is working OK, maybe check your licence on your user-area (click here)
[log-in with your user-data and click on the button "Licence information"].
:wink:

black_ps 1st June 2009 06:48 PM

There is no problem with licence,as previous versions are working OK


Thanks.

BSPeter 1st June 2009 10:42 PM

Quote:

Originally Posted by blackps (Beitrag 37531)
There is no problem with licence,as previous versions are working OK
Thanks.

The fact that previous versions are working OK doesn't mean there couldn't possible be a problem with a new actual version. A licence has an expiry you know. As you were able to install (what I think is) a non-Pro version without problems, whereas yous last experiences with Pro-version appeared to be rather problematic, I just wondered.
Now, did you check as suggested by me or ...?
:wink:

black_ps 2nd June 2009 07:30 PM

I want to tell you that BS.Player BETA PRO 2.41.1001 is working ok.


Thanks.


All times are GMT +1. The time now is 08:31 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20