Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   Feature Requests, Feedback And Suggestions (http://forum.bsplayer.com/feature-requests-feedback-suggestions/)
-   -   AC3 Filter (http://forum.bsplayer.com/feature-requests-feedback-suggestions/3426-ac3-filter.html)

Carl Lewis 9th December 2003 02:24 PM

AC3 Filter
 
Hi 2 all

1) BsPlayer 4ever !!! :-)
2) When playing divx ao xvid with AC3 audio, AC3 filter properties is not present in the filters list. In previous versions it works.

HI :D

Fallen 13th December 2003 09:09 AM

Re: AC3 Filter
 
Quote:

Originally Posted by Carl Lewis
Hi 2 all

1) BsPlayer 4ever !!! :-)
2) When playing divx ao xvid with AC3 audio, AC3 filter properties is not present in the filters list. In previous versions it works.

HI :D

I have same problem... Audio preferences ISN'T WORKING as they worked in previuos versions :evil: ... and there aren't so many options... and even i have 5.1 hometheater system I can't get S/PDIF work.. because I can shoose it but it doesn't remain!(when I go again to preferences there is no speakersystem chosen even i just put mark to S/PDIF... :? there are also lot of another things in preferences which doesn't work... And the worst thing.. i cannot find older version :(

Carl Lewis 15th December 2003 11:57 AM

Quote:

And the worst thing.. i cannot find older version
Give me an a-mail address and i send you 086.499 version.

adicoto 15th December 2003 02:23 PM

Do you use AC3Filter or intervideo decoder ?

Carl Lewis 16th December 2003 01:23 PM

Quote:

Originally Posted by adicoto
Do you use AC3Filter or intervideo decoder ?

AC3Filter
Codec works, but the player don't display its properties.

adicoto 16th December 2003 04:27 PM

Options->filters, AC3 filter settings are showed. All is OK here. AC3Filter ver 0.7, BSPlayer 1.803. What are your versions ?

BSPeter 16th December 2003 08:56 PM

You should also be able to configure AC3filter through (default)
[Start] > Programs > AC3filter > AC3 Filter config.
(Further - if you really need it - you can find actual version as well as previous versions of BSPlayer here!)
:wink:

hugohenrique 5th January 2004 03:52 AM

same ac3 filter properties problem here
 
hello all, I have the same problem. I got all the final versions, bsplayer and ac3filter, but the ac3 filter properties is gone. I can't make any changes I was able to do with 0.8 Bsplayer versions on AVI with AC3 sound. Even if I go to ac3 filter folder on start menu, the changes I make there don't work out on the movie.

Thanks,
Hugo

maGot 5th January 2004 11:19 PM

I have the same problem. Think that's the only problem i have with bsplayer. Hope it will be fixed soon!

BSPeter 6th January 2004 01:10 AM

Have you tried reaching the filter (with a movie loaded) through right-click > Options > Filters > Advanced ....?
:wink:

maGot 6th January 2004 09:55 PM

That dose not have any effekt. I can only look at the codecs there. And the ac3 filter is not in the list.

BSPeter 7th January 2004 12:47 PM

I apologize: you're wright. In 803 build AC3 filter isn't shown like it did e.g. in 501 build. (Had to find a movie with AC3 sound in my collection before I could test it.)
:(

maGot 9th January 2004 01:56 PM

Thats ok! Do you think it will be fixed in the next version?

adicoto 9th January 2004 08:36 PM

In build 803 ac3filter 0.7 certainly is shown in filters. But only if is an AC3 stream. For videos with MP3 you must use matrix mixer if you want 5.1 sound.

BSPeter 9th January 2004 09:55 PM

Quote:

Originally Posted by adicoto
In build 803 ac3filter 0.7 certainly is shown in filters. But only if is an AC3 stream.

Nope, not with me.
Tested with 2CD-James Bond movie "Die Another Day" (XVID - AC3 48.000Hz - 2Ch.)
Played with build 501: yes, AC3 filter shown.
Played with build 803 (on very same PC) with AC3Filter selected under "For AC3 decoding use": nope! (played by Microsoft's quartz.dll)
:wink:

adicoto 10th January 2004 07:20 PM

Tested with my old HArry Potter 1 who has 5.1 AC3 audio. I'll search for an 2 AC3 audio soundtrack and test with that to.

BSPeter 10th January 2004 09:41 PM

Also tested with CD1 of Harry Potter and the Sorcerer's Stone (DIV3 - AC3 48000Hz - 5 Ch.) and result is the same: AC3filter again shown in build 501 and not in build 803. Build 803 only shows Default DirectSound Device (=quartz.dll)
Avicodec render details are as shown below
(Edited/Correction: Of course these are GSpot render details and not Avicodec! Thanks adicoto)
:wink:
http://members.home.nl/van.raak/AC3filter.png

adicoto 10th January 2004 11:20 PM

1 Attachment(s)
This is Gspot you are talking about.

adicoto 10th January 2004 11:26 PM

1 Attachment(s)
And those are the filters declared by avicodec:

BSPeter 11th January 2004 11:15 AM

Quote:

Originally Posted by adicoto
This is Gspot you are talking about.

You're so very right of course. As a matter of fact I almost never use Avicodec, but prefer GSpot, so a very strange "slip of the typing fingers" by me indeed!
To even show you the difference better see top half (for build 501) and bottom half (for build 803) of the below picture for the same movie on the same PC. Under builld 501 AC3 filter is shown and fully accessible, on build 803 it doesn't show AC3 filter (picture shows the Advanced section).
:wink:
http://members.home.nl/van.raak/build501_803.png


All times are GMT +1. The time now is 07:25 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20