Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 10th February 2003
wettewilly2
BS.Guest
 
Posts: n/a
Default Svideo -> tv wont work

Hi!

I downloaded BS player four days ago and it worked really good. I was glad i found it. Today when I open a movie (.avi, .mpg,..) it plays well on my pc (screen) but on my television, the screen looks black. on my screen i can see the movie but on the schreen of my television it is a black screen. But the sound works good on my television.

Is here somebody who knows what my problem is and how i can fix it?

I have an Nvidia GeForce2Mx 100/200

thanks a lot

frederik ( :arrow: sorry for my bad english.)
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 10th February 2003
xlv600's Avatar
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Jun 2002
Location: France
Posts: 218
Rep Power: 0
xlv600 is an unknown quantity at this point
Default

It seems you need a tiny tool called TVCC v1.2.1 (freeware) or it's shareware version called TVTool v6.8.4.3.
I only got ATI cards so I can't help very much, but look for TVTool in this forum using the search button, you'll find more usefull info.

Hope it helps.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 11th February 2003
Junior Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 12
Rep Power: 0
Erminio is an unknown quantity at this point
Default

Did you set the TV as primary device?
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 11th February 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 1
Rep Power: 0
wettewilly is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by Erminio
Did you set the TV as primary device?
OK where do I do that. I think so. :?
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 12th February 2003
Junior Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 12
Rep Power: 0
Erminio is an unknown quantity at this point
Default

You have to go on the options of your video card
Look in control panel,video setting or right click on the desktop
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 15th February 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 3
Rep Power: 0
poppamac is an unknown quantity at this point
Default

Hey, I haven't seen anyone say that you have to shut your computer down, disconnect your monitor and THEN attach your svideo cable. THEN make sure the TV is set on one of the inputs (Video 1 or one of the others) and start the computer again. It might work this easily. I discovered this after MUCH experimentation and a search of my problem on the internet. You still have to probably change some settings to have it look decent on TV but see if this works and let me know. Good Luck!!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 15th May 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: May 2003
Posts: 3
Rep Power: 0
DJLink is an unknown quantity at this point
Default

If you get a black screen on your tv where the movie is suppose to playing that means that your tv cannot recognize overlay.

To fix

Go to Prefferences-video-uncheck overlay-and check force RPG

Ploblem solved.
Reply With Quote
Reply

Tags
>, svideo

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 02:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20