Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 11th March 2003
Luciver
BS.Guest
 
Posts: n/a
Default Problem: Default AC3 Decoder

Hi all!

I have a problem with the default AC3 Dedcoder. How can i manage that bsplayer uses Moonlight Odio Decoda instead of the Cyberlink and Intevideo plugins?
If this is possible how can i make it the default Codec for any audiostreams in bsplayer?

Greetz,
Luciver
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 11th March 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 4
Rep Power: 0
Luciver is an unknown quantity at this point
Default

Ok i'm almost done now. There's only one problem left. I added Moonloght in bsfilters.dat, but if i open avi with AC3 no sound is played. If i setup Cyberlink Codec for AC3 then sound is played, but in my active filterlist are now 2 audio filters active. So whats wrong there?
I am using latest version of bsplayer and Cyberlink Decoder is installed but does not play 6 channel sound. Previous releases of bsplayer worked with Moonlight, so am i to do now?

Thanks for your help!
Greetz,
Luciver
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 12th March 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 4
Rep Power: 0
Luciver is an unknown quantity at this point
Default

Ok if anybody is interested, i solved my problem. It's not really the finest way though.

I deinstalled the Intervideo codec and used bsfilters.det for configuring my codecs. In preferences i used Intervideo as the default AC3 codec (of which i was sure it would not function anymore) and now it works fine.

Strange is that if i choose no default AC3 codec in preferences, bsplayer uses the Cyberlink codec and my own at the same time. So the only way i got this working was selecting a default which surely does not work.

I hope i could help someone with this!
If not, ok, just take it like a shizo doing some psychic monologue ;)

So long,
Luciver
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 16th March 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 1
Rep Power: 0
guymontag is an unknown quantity at this point
Default

Hi new guy!

I've troubles with ac3 audio in Xvid .avi I try to play in BSplayer.

I use an onboard audio chipset, no ac3 filter installed, never I opened an ac3 DivX/Xvid in BSPlayer, Playa or WMP. I'd like to play a new ac3 sound movie in my BS, but I can't...

Do you help me!?

:-)
Reply With Quote
Reply

Tags
ac3, decoder, default

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 09:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19