Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/)
-   -   no sound with div3 film (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/1352-no-sound-div3-film.html)

olafd 29th March 2003 02:34 PM

no sound with div3 film
 
Ive downloaded a film with Kazaa, but I dont get any sound with BSPlayer!
Nor with media player or winamp
another div3 film works OK.
Strange thing: with AVI preview no problems., but I cant run subtitles with that program.
Tried Virtual dub: in the beginning sound OK, later on sound distorted.

What to do? :oops:
Do i have to many codecs running?
4.11
5.0
xvid

greetings,
OlafD

olafd2 29th March 2003 06:41 PM

tests
 
Ive done some tests:
Avicodec gives an error: violation d'acces a l'adresse 00000002

Gspot says: audio codec is installed no errors but failed to render

Quietseb 31st March 2003 01:40 AM

your audio is most probably divx audio

gspot thinks the codec is installed because divx audio is a hack of microsoft's wma; since wma is installed on your computer (by default), gspot finds it but it won't work.

there is a divx audio-only installer on divx-digest
otherwise you can install the divx 3.11 audio + video codec


All times are GMT +1. The time now is 01:26 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20