Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 31st March 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 2
Rep Power: 0
Kryten is an unknown quantity at this point
Default Strange things happening (film stops, audio continues)

I've recently re-downloaded bsplayer, after using winmedia for a few months.

I've done NOTHING with any settings - just installed and started.

Films play perfectly for a few minutes, then suddenly the image hangs, while the sound continues.

Any idea what's wrong?

Everything works perfectly in WinMedia Classic and whatever other version of the evil player I have installed ;)
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 2nd April 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 2
Rep Power: 0
Kryten is an unknown quantity at this point
Default Forgot...

forgot to add, that the only thing to do when this happens, is to reset the pc... quite annoying.
Oh well... guess it's back to old M$ until next build comes along... perhaps things will be better then..
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 20th April 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 1
Rep Power: 0
coolmint is an unknown quantity at this point
Default

same thing here. Let me know if you find the answer.
Reply With Quote
Reply

Tags
film, happening, stops, strange, things

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 03:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20