Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 19th April 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 2
Rep Power: 0
killacam808 is an unknown quantity at this point
Default Subtitles- Please Help

I know that several people have asked about subtitles, but nothing listed in the replies seems to work. I have an avi file with a sub file and an idx file. They are all named the same and they are all in the same directory. When the player to load subtitles, select the .sub file, and click ok nothing happens. Some of the subtitle options are available, but the "Show Subtitles" option remains grayed out. If anyone knows what is wrong, or can suggest something for me to try, that would be great. Thanks.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 19th April 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 2
Rep Power: 0
killacam808 is an unknown quantity at this point
Default

nevermind, for some reason it works now.
Reply With Quote
Reply

Tags
subtitles

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 09:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20