Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/)
-   -   [XviD] Subtitle problems, with !every! XviD movie! (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/1510-xvid-subtitle-problems-every-xvid-movie.html)

23rd April 2003 07:12 PM

[XviD] Subtitle problems, with !every! XviD movie!
 
I've got a problem with BSplayer, because all my DivX movies are played properly on my monitor and TV with subtitles!

But when I play a Xvid movie, the playback is ok, but it NEVER shows any subtitles! :x :evil:

I use BSplayer 0.85.492, but it doesn't matter if I use another (newer) version, the problem stays the same.
This is on:
Windows XP SP1
Duron 850
512 MB RAM
GF2MX 400
Nvidia Detonator 42.92

Hopefully someone can help me with this problem, I've already tried some 100 different setting/prefs like "with overlay, without overlay" etc. etc. It all doesn't matter :cry:

flipjevandejam 23rd April 2003 07:17 PM

This thread was started by me btw, I don't know why it didn't post it under my account :? :?

aml 24th April 2003 07:12 AM

Koepi's XviD Video Codec solves your problem. Download it from: http://roeder.goe.net/~koepi/xvid.shtml


All times are GMT +1. The time now is 09:05 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20