Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 23rd April 2003
BS.Guest
 
Posts: n/a
Default [XviD] Subtitle problems, with !every! XviD movie!

I've got a problem with BSplayer, because all my DivX movies are played properly on my monitor and TV with subtitles!

But when I play a Xvid movie, the playback is ok, but it NEVER shows any subtitles! :x :evil:

I use BSplayer 0.85.492, but it doesn't matter if I use another (newer) version, the problem stays the same.
This is on:
Windows XP SP1
Duron 850
512 MB RAM
GF2MX 400
Nvidia Detonator 42.92

Hopefully someone can help me with this problem, I've already tried some 100 different setting/prefs like "with overlay, without overlay" etc. etc. It all doesn't matter
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 23rd April 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Apr 2003
Location: Holland
Posts: 1
Rep Power: 0
flipjevandejam is an unknown quantity at this point
Default

This thread was started by me btw, I don't know why it didn't post it under my account :? :?
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 24th April 2003
aml aml is offline
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 1
Rep Power: 0
aml is an unknown quantity at this point
Default

Koepi's XviD Video Codec solves your problem. Download it from: http://roeder.goe.net/~koepi/xvid.shtml
Reply With Quote
Reply

Tags
movie, subtitle, xvid

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 09:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20