Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/)
-   -   ERROR: Always playing slow-motion and low pitch audio! Why? (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/20542-error-always-playing-slow-motion-low-pitch-audio-why.html)

SillyWalks 1st November 2012 08:27 PM

ERROR: Always playing slow-motion and low pitch audio! Why?
 
bsplayer always plays videos in either slowmotion with low-pitch sound, or in normal speed without any sound at all. This is very frustrating, and I cant figure out what is wrong. I have now tried uninstalling and reinstalling completely several times, even trying a later beta-version of bsplayer to see if it was a version based issue, and now last night installed the latest full version I found, and still same problems. This have been going on for many weeks now, probably a couple months. It has forced me to use other videoplayer software and I would really prefer to use bsplayer.

Do ANYONE know what can be causing this and how to fix it? I was pondering upon codec issues, but I have not installed ANY other codecs than the ones bsplayer automatically downloads itself.

In a few cases, videos work fine with video speed and audio pitch correct, but the majority have either the mentioned issue with slow-motion and low-pitch, or normal speed and no sound.

:confuse:

Wetfire 3rd February 2015 12:21 PM

Check this thread
 
Check this thread for more info

Pitch WinAmp Plugin


All times are GMT +1. The time now is 05:00 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20