Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 8th September 2003
BadYY
BS.Guest
 
Posts: n/a
Default ripple effect/lagging when watching film using tv out

Hi
I am using: winXP and Radeon 9100, fast computer, 10 meter s-video cabel.

When watching a movie on the TV I can see an unusual effect. During a fast panning of the camera I can see something like a ripple effect. The top half of the display will seems slightly behind the bottom half.
Has anyone had a similar experience and can maybe suggest some config changes that might help?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 8th September 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 2
Rep Power: 0
BadYY is an unknown quantity at this point
Default

just wanted to add : using bsplayer 0.86 build 500,k-lite codec pack, vsync option is turned off (openGL) and the file is played from the hard drive.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 11th September 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 2
Rep Power: 0
cRuNcHiE is an unknown quantity at this point
Default

i think the G400 filter fixes that kind of problem,
try reinstalling klite codec pack and UNTICK the "disable g400" bit

if that doesnt work, try changing to a different resolution on the TV.
Reply With Quote
Reply

Tags
effect or lagging, film, ripple, watching

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 03:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20