Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 23rd February 2004
micster22
BS.Guest
 
Posts: n/a
Default Problem playing xvid file. But WHY??

Hi all.
I have just yesterday experienced somthing strange. I was playing part 1 of 2 in a xvid avi movie and everything was going great. Then when I came to part 2 bsplayer said: Bsplayer has caused an error in Xvid.ax.
What is that? The first part must be made in the same way as the second and it worked perfectly.
Anybody got an idea.
Thanks alot. Mickster22
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 23rd February 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 7
Rep Power: 0
allamala is an unknown quantity at this point
Default

Well it might for example be corrupted...but well my advice if you have any codec related problems would be to try with ffdshow...install it and if you still have problems with it then it must be related to the file...or maybe really bsplayer.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 24th February 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 1
Rep Power: 0
mickster22 is an unknown quantity at this point
Default YES...

The trick with ffdshow worked, Thanks alot i was close to giving up.
Love forums :D
Reply With Quote
Reply

Tags
playing, xvid

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 05:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20