Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 10th August 2002
BS.Guest
 
Posts: n/a
Default DSP Plugin

I'm unable to use DSP Plugin.
The plugin start, but the sound do change.
I try Enhancer, Dee & Dee 2 but nothing.

Any idea ?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 13th August 2002
Junior Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 12
Rep Power: 0
deff is an unknown quantity at this point
Default re: dsp plugin

I had similar problem, and it seems that setting the audio output device to "default" did the job, but, on my onboard audio soundcard, it also means that i can't use directsound accelaration, and therefore, it means 15% more cpu load. This is probably the bug, so you should try to send the bugreport. Btw Enhancer is GREAT and made watching movies on my cheap repro great and scary experience :D. Hope it'll work for you too.
Reply With Quote
Reply

Tags
dsp, plugin

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 08:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20