Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 24th August 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 6
Rep Power: 0
wpietron is an unknown quantity at this point
Default 100% processor usage

WinXP SP1 with latest updates
BSPlayer 1.0 final

Hi,

from time to time I notice 100% processor usage while starting BSplayer.
Coolmon says it is explorer process that grabs the whole processor.
And the effect is that bsplayer starts about 10 seconds.
Does anybody suspects any reason? What bsplayer and explorer have in
common? I would like to mention that the situation repeats very often but
not all the time.

I would like personally thank BSPlayer author for his great work.

Best regards,
Wojtek
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 24th August 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 3
Rep Power: 0
John_Gotti is an unknown quantity at this point
Default had same probl.

I've hade the same probl...
they tipped me to read this... http://forum.bsplayer.org/viewtopic.php?p=15703#15703
__________________
Follow the white rabbit....
Reply With Quote
Reply

Tags
100%, processor

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 07:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20