Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/)
-   -   Playing a .mov file - I see the picture, but no sound! (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/5874-playing-mov-file-i-see-picture-but-no-sound.html)

KoKo 12th December 2004 04:57 PM

Playing a .mov file - I see the picture, but no sound!
 
OK, i downloaded this movie (Lion King lol) hq .mov file type from internet, and when I play it on QuickTime, I have the sound, but the picture is slowing down, so I tryed with BSplayer - there the picture is going smooth but there is absolutely no sound!
I tryed intalling the AC3 filter and the Ogg filter but no luck!
What should I do?
Please help me. Thanx.

adicoto 12th December 2004 09:39 PM

Try to install latest QuicTime Alternative

http://forum.bsplayer.org/viewtopic.php?t=3042

chikiko 28th February 2007 08:00 PM

same problem
 
I have been having the same problem. When i try to play a .mov file i get a picture but no sound. I have downloaded the quick time alt but still no luck. I'm not sure what else to do. When i went to options-filters-advanced, i didnt see anythign that looked like an audio filter. only ffdshow. any ideas on what i should do?


All times are GMT +1. The time now is 05:39 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20