Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 12th December 2004
KoKo
BS.Guest
 
Posts: n/a
Default Playing a .mov file - I see the picture, but no sound!

OK, i downloaded this movie (Lion King lol) hq .mov file type from internet, and when I play it on QuickTime, I have the sound, but the picture is slowing down, so I tryed with BSplayer - there the picture is going smooth but there is absolutely no sound!
I tryed intalling the AC3 filter and the Ogg filter but no luck!
What should I do?
Please help me. Thanx.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 12th December 2004
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 51
Posts: 5,147
Rep Power: 27
adicoto is on a distinguished road
Default

Try to install latest QuicTime Alternative

http://forum.bsplayer.org/viewtopic.php?t=3042
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 28th February 2007
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 3
Rep Power: 0
chikiko is an unknown quantity at this point
Default same problem

I have been having the same problem. When i try to play a .mov file i get a picture but no sound. I have downloaded the quick time alt but still no luck. I'm not sure what else to do. When i went to options-filters-advanced, i didnt see anythign that looked like an audio filter. only ffdshow. any ideas on what i should do?
Reply With Quote
Reply

Tags
mov, picture, playing, sound

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 11:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19