Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/)
-   -   video (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/6019-video.html)

saddam 22nd January 2005 08:35 PM

video
 
hi,
if i start playing some film on BS2, audio is okej, subs. is okej, but video is cutting off, it is not flowing. mhm?

adicoto 22nd January 2005 08:39 PM

Some hardware specifications please ?

saddam 22nd January 2005 08:43 PM

PC Celeron 2,66 512 RAM, W XP hoeme edition

saddam 22nd January 2005 08:48 PM

I´ve installed K lite codec pack . I was surprised, that one film is cutting off, and another is okej, without any problem.

Montusama 22nd January 2005 09:21 PM

Quote:

Originally Posted by saddam
I´ve installed K lite codec pack . I was surprised, that one film is cutting off, and another is okej, without any problem.

get rid of K lite codec pack!!!!!! it's the devil (so are all others)
just install XivD, AC3 ACC and Divx (whatever one you want but i use 4.12)
and your all set


note Divx 4.12 i onlu use for decoding Divx 3 and 4 Files
XivD is used to decode all others

adicoto 22nd January 2005 09:29 PM

Surely is not a processing speed problem. Uninstall codec pack and install codecs:

http://forum.bsplayer.org/viewtopic.php?t=3042


All times are GMT +1. The time now is 04:33 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20