Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 14th December 2002
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1
Rep Power: 0
chud is an unknown quantity at this point
Default no audio on file avi

There is no audio when I load a file avi. The volume is -0,01%....why?
In another computer there was the audio...
What can I do?

help me, please
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 14th December 2002
Quietseb's Avatar
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Jun 2002
Location: back in France...
Posts: 581
Rep Power: 0
Quietseb is an unknown quantity at this point
Default

check the audio format of your avi (for instance with nandub [file->file information], or using AVIcodec)

if it is ac3, you'll need ac3 filters
download audiofilters.zip from doom9's

if it is divx audio, you'll need to install divx3.11 (I think you can find audio only installation of divx3 in some codec packs)

if it is wma audio, you can find wma8 codecs from microsoft

...
Reply With Quote
Reply

Tags
audio, avi

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 05:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20