Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 21st June 2005
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2
Rep Power: 0
vichonator is an unknown quantity at this point
Default No sound in TV

I hear sound fine in playing local vids but can not get sound to work in my TV.

I am using a Hauppauge WinTV PVR PCI II card and Creative SB Audigy card. When I play the TV in the WinTV2000 software, it is using the Audio Mixer Input of the WinTV Wave. This is not even an option that I can find in Preferences. In fact, in BSPlayer, I can only see to choose SB Audigy Audio (9400) or DirectSound: SB Audigy Audio (9400). There is also Default: DirectSound Device and Default: Direct WaveOut Device, neither which makes a difference.

Can someone please help me get these configured properly for these devices?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 21st June 2005
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2
Rep Power: 0
vichonator is an unknown quantity at this point
Default

BTW, this is the new version 1.30 build 818.

Thanks.
Reply With Quote
Reply

Tags
sound

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 06:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20