Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 1st July 2005
Junior Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 10
Rep Power: 0
Ar.Pi is an unknown quantity at this point
Default Porblem with WMV files

Hi all,

i have a problem with WMV files. every time i play them bsplayer start to buffer and the movie starts only after about 3 seconds. after that the movie becomes really slow and audio is cutting out (CPU use is high). also sometimes it start to change colors and i get pixels.

i think it started after i installed some old PowerDVD player (Player and DirectX Media).
with other players WMV plays fine.
i tried to reinstall WMV9_VCM and some other codecs but to no avail.

plz help

thank you
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 1st July 2005
Junior Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 10
Rep Power: 0
Ar.Pi is an unknown quantity at this point
Default

nvm, reinstalled Windows Media Player 10 and all is cool now :)
Reply With Quote
Reply

Tags
porblem, wmv

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 03:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20