Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 22nd July 2005
Keitosha's Avatar
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jul 2005
Location: Vught, The Netherlands
Posts: 4
Rep Power: 0
Keitosha is an unknown quantity at this point
Default Problems with OGM playback (BSplayer 1.32.820)

Every time when I try to watch an OGM-file (Dual audio w subs, like for anime) I get the following message: AppName: bsplayer.exe AppVer: 1.3.2.820 ModName: bsrendv2.dll
ModVer: 2.0.0.0 Offset: 0000d360 :evil:

Never had this before and i've installed both Divx6 and the newest Xvid, some OGM packs and FFDshow.

This is also a fresh Windows installation since i've bought a new mainboard, a DFI NFII Infinity Rev. B (Socket A, Nforce2 Ultra, Nvidia Soundstorm) I have installed the latest Nforce2 drivers, have installed the latest forceware drivers (80.40) for my 6800 Ultra, but it simply won't work. :(

Sometimes the error is within "Xvidcore.dll" and then in "bsrendv2.dll"

I don't know what to do. Never had problems with OGM before. NEVER. :? I can play all other files, like avi or mpg, but ogm only gives me problems.
__________________
See THIS!!?? THIS... is my BOOMSTICK!!! - Ash -
http://i4.photobucket.com/albums/y11...Boomstick1.jpg
3DMark2000: 13189
3DMark2001SE: 16609
3DMark03: 12631
3DMark05: 5722
AquaMark: 57043
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 22nd July 2005
Keitosha's Avatar
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jul 2005
Location: Vught, The Netherlands
Posts: 4
Rep Power: 0
Keitosha is an unknown quantity at this point
Default

I've discovered something. When playing OGM files which are encoded with Xvid, it will only crash when I enable subtitles. When subs are disabled, the file runs smootly.

I've tried another dual audio anime, which was encoded with Divx instead of Xvid and i've had NO problems with subs enabled.

So there is a problem with Bsplayer enabling when playing xvid files? That's the only conclusion I can think off.
__________________
See THIS!!?? THIS... is my BOOMSTICK!!! - Ash -
http://i4.photobucket.com/albums/y11...Boomstick1.jpg
3DMark2000: 13189
3DMark2001SE: 16609
3DMark03: 12631
3DMark05: 5722
AquaMark: 57043
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 22nd July 2005
Keitosha's Avatar
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jul 2005
Location: Vught, The Netherlands
Posts: 4
Rep Power: 0
Keitosha is an unknown quantity at this point
Default

Ok, i seem to get the Xvid ogm files working with Zoomplayer without problems. With subs enabled of course.
__________________
See THIS!!?? THIS... is my BOOMSTICK!!! - Ash -
http://i4.photobucket.com/albums/y11...Boomstick1.jpg
3DMark2000: 13189
3DMark2001SE: 16609
3DMark03: 12631
3DMark05: 5722
AquaMark: 57043
Reply With Quote
Reply

Tags
ogm, playback

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 05:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20