Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 19th December 2002
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1
Rep Power: 0
Aesics is an unknown quantity at this point
Default Grey screen with audio? / Sped up video speed?

In some of the .avi files I have it iwll display a grey screen while playing the audio correctly. I can play these in WMP with no problem. What can be done?

Other videos .avi files I have the speed is increased greatly while the audio is left at normal speed. Using the slow-down feature just screws it up and is not much of help. Hints anyone?

One more thing, why does going past 140% increased speed crash my player?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 19th December 2002
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 5
Rep Power: 0
Bs=Best is an unknown quantity at this point
Default

In Video preferences select "Use DivX 4 decoder for MP43, DIV3, DIV4. Then videos should play right. :D
Reply With Quote
Reply

Tags
audio, grey, screen, sped, video

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 04:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19