Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 30th August 2005
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 53
Posts: 5,196
Rep Power: 28
adicoto is on a distinguished road
Default Vista tests

Installed Windows Vista, ATI's dedicated drivers. Installed BSPlayer build 135. Tested some HDTV files 1920x1088@25. First of all, when opening BSPlayer some buttons appear just above the main window. Second, when resizing video window, it looks like a lot of windows appear one above the others and AR is wrong on the last (playing) window. I'll try to attach the pictures.
PS. WMP10 uses 100 % resources to play the file. BSPLayer stay between 65 and 80 % :D Smooth and nice.
Attached Images
File Type: jpg resized_image_102.jpg (55.2 KB, 1282 views)
File Type: jpg bar_629.jpg (60.6 KB, 1280 views)
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 6th September 2005
Junior Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 10
Rep Power: 0
Ar.Pi is an unknown quantity at this point
Default

i hate WMP too :D
Reply With Quote
Reply

Tags
tests, vista

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 07:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20