Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 4th November 2005
KD KD is offline
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1
Rep Power: 0
KD is an unknown quantity at this point
Default Help with certain SUBTITLES not showing up

Hi there! I am using version 1.36, and I have VobSub support enabled. Most films that I have on my computer show their subtitles, but recently I have attempted to play several files that have both IDX files and SUB files accompanying them that have not worked at all. The player reads "No Subtitles" after I attempt to load the SUB files. The file I am currently attempting to play is an Xvid .avi file, and the image and sound are both present.

This person seemed to have the same problem as me, but I don't think that his/her problem was resolved:

http://forum.bsplayer.org/viewtopic.php?t=7234

Any help would be very much appreciated! If there's anything I should download or anything I can change, please let me know. Thank you.
Reply With Quote
Reply

Tags
showing, subtitles

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 12:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19