Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 25th January 2006
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 3
Rep Power: 0
cloro is an unknown quantity at this point
Default i have problems seen my avis..

well i get a strange block of colors... on the screen or some type of fog so im trying to put some screenshot

i tried everyting what i can imagine so plz help me

btw can tell me also the best color setup to see anime :P

thanks you and please send me an email if u have a response or to advise me of it

my mail is cloro_x3001a@hotmail.com
Attached Images
File Type: jpg bscap0006_711.jpg (78.0 KB, 1235 views)
File Type: jpg bscap003_130.jpg (54.3 KB, 1234 views)
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 25th January 2006
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 52
Posts: 5,160
Rep Power: 27
adicoto is on a distinguished road
Default

I can find only two explanations.
1. The file is ripped like this (bad TV signal)
2. Your video card have some problems in terms of frequency for the main core or memory (overclocking ?) or it does not swich from 3D acceleration in 2D acceleration.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 25th January 2006
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 3
Rep Power: 0
cloro is an unknown quantity at this point
Default

well my video card is a ati readeon 9800 pro 128megas of video its giving me problems a goods 1 and thats marks only apears when i put 32bits of colors but no on 16 bits

and well the videos are in good quality because with dvds is the same thing i have seen them in others comps and they work fine and well

im thinking on buy another video card but no so expensive but have to be better or equal to the current 1
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 25th January 2006
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 52
Posts: 5,160
Rep Power: 27
adicoto is on a distinguished road
Default

Maybe updating drivers should help. Do you have any overclocking utility that is running or did you overclocked the card ?
As a second guess, try to change video rendering method to VMR9 renderless (options->preferences->video->video renderer)
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 25th January 2006
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 3
Rep Power: 0
cloro is an unknown quantity at this point
Default

im not that despeated to overcloking my video card and i tryed al the modes on the bs player obtaining a lot of funny results...
Reply With Quote
Reply

Tags
avis

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 02:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20