Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 10th February 2007
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 231
Rep Power: 0
kimiraikkonen is an unknown quantity at this point
Default Slutter and jerkiness in Xvid in first seconds of play

I wrote this issue as a bug at this link: http://www.bsplayer.com/forum/viewtopic.php?t=12149 and i wanted to write here again.

After opening Xvids (latest XviD-1.1.2-01112006.exe is installed) in first seconds of play the video loses syncro and HDD activity increases and the movie slutters.

I tried this issue on several computers with the same result

Sometimes it happens in Windows Media Player but very rarely.

What is the reason? Is there any way to get rid of it?

Specs: AMD Sempron 3100+ , 8 months old 60GB Hitachi HDD, 512MB ram, SIS 32MB VGA shared on laptop.

I strongly think that is Xvid specific related to the codec but i could not find an option or solution to solve jerky playback in the first few seconds of play.

Checking ''compatibility renderer'' did not help in Xvid's configuration window.

A suggestion in here for K-Lite but which version: http://forums.extremeoverclocking.co...-t-127833.html

Thank you.
__________________
"Iceman" will never be melted...
Reply With Quote
Reply

Tags
jerkiness, play, seconds, slutter, xvid

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 08:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20