Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 4th March 2007
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1
Rep Power: 0
tomisdn is an unknown quantity at this point
Default Sound in BSPlayer under Vista when playing mkv (x264)

Hi, there is a problem with sound level when playing mkv (x264).
BSP 2.15, CoreAAC + Haali + AC3filter installed, however sound is very very quiet. When I play in Media Center (which I totaly hate) sound is OK.
So possibly some setting in BSP which I missed?
Thanks

All other codecs etc. installed as before under Xp.

ALSO
the brightness setting not working in Vista...any suggestions?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 4th March 2007
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2003
Location: Italy
Posts: 3,037
Rep Power: 22
Tizio will become famous soon enough
Default

By default AC3 audio level il low. Just change the volume levels in AC3 settings (or by changing BSplayer's equalizer levels...)
Sorry for this short explanation but I have to go.. search the forum and you'll find the answer ;)
__________________
BSP SkinMaker (v1.07) the one and only Skin Editor for BSplayer
BSP Definitions Manager (v1.02)
BS.Player's FAQ (by BSPeter) | Italian language file (v2.57 build 1051)
Reply With Quote
Reply

Tags
mkv, playing, sound, vista

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 01:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20