Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 21st June 2002
Kris De Wilde
BS.Guest
 
Posts: n/a
Default wma sound

I get no sound when i try to play a divx file and the sound is encoded as WMA. (damn microsoft).
Sound encoded as mp3 plays fine. Looking at the property item. No audio codec is loaded. But winamp and all other players play WMA files. (The codec is installed)
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 21st June 2002
Quietseb's Avatar
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Jun 2002
Location: back in France...
Posts: 581
Rep Power: 0
Quietseb is an unknown quantity at this point
Default

sounds like it's not true ms wma but rather divx;)wma

install divx;)3.11 and you should hear the audio fine.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 1st July 2002
Tecno2k2's Avatar
Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Jun 2002
Location: Montr?©al QC Canada
Posts: 53
Rep Power: 0
Tecno2k2 is an unknown quantity at this point
Default

look in multimedia, audio codecs, and make sure WMA decoder or DivX audio decoder filter is installed and enable...try setting the priority higher to one of the decoder then try enabling both, only the divx one or only the microsoft decoder see which will work for you
Reply With Quote
Reply

Tags
sound, wma

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 04:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20