Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 21st November 2008
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1
Rep Power: 0
shoma23ss is an unknown quantity at this point
Default HELP, picture issue..

I currently am using BS Player version 2.32 Build 975 using ffd show and Haali media splitter as my main codecs. My rig is Quad Core Phenom 9550 with 4GB and HD Radeon 4850 running Vista Ultimate SP1 connected to a 47" LCD 1080p screen. Do not have any problems running my movies since using BS Player and I do use Media Player Classic also.

The problem I am having is after I installed version 2.33 the picture is not as vivid anymore. When starting a movie the background is typcially black but instantly changes to a greyish tint .5 sec after screen opens and this is during the entire duration of movies I am playing. Basically the picture is not as vivid as it used to be and the quality is there but toned down due to this.

Now I uninstalled my BS Player ver 2.33 and went back to ver 2.32 thinking this would fix the problem but that was not the case. I did check within video options but nothing there I could use to resolve the problem. My friend had a similar problem using MPC and he was able to fix this problem my going to Haali's Video Render Properties in Filters and there is an option to change there under Luma Range from PC to TV. I would have to think someone encountered this problem, looking forward to the input - THANKS...
Attached Files
File Type: doc bs_player_issue_776.doc (1.43 MB, 337 views)
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 1st December 2008
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2008
Location: USA
Posts: 4
Rep Power: 0
homeviewer is an unknown quantity at this point
Default

Try to change setting in BSplayer preferences->Video->Video Rendering:
Turn on/off "Wait for vertical blank" if it does not help try to change "rendering mode". Each time you change setting, you should restart bsplayer.
Also, double check you ffdshow video decoder settings. Maybe you have some kind video filter turned on?
__________________
How to download movies
Reply With Quote
Reply

Tags
issue, picture

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 04:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19