![]() |
|
International Main forum For everything you wanted to ask in your own language (non-english) |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools | Search this Thread | Display Modes |
|
| |||
![]()
As dori si eu sa stiu cand vor fi introduse site-uri cu subtitrari in limba romana sau o optiune prin care putem modifica noi. Sunt cateva site-uri cu subtitrari foarte bune pe care le-as putea recomanda, dar probabil ca s-ar numi reclama.
|
| |||
![]()
Eu fac parte si din staff-ul subs.ro si suntem in discutii avansate in aceasta privinta. Utilizatorii romani nu vor fi uitati ![]() Site-urile respective sunt trecute in post-ul Help to Help al lui BSPeter, deci sunt cunoscute, nu e nicio reclama. Pe de alta parte, deocamdata nu se pot adauga manual aceste site-uri. In final, site-ul respectiv trebuie sa aiba baza de date configurata intr-un anumit fel, sa accepte anumite protocoale...etc. Nu e chiar usor de rezolvat. |
| |||
![]()
Folosesti cumva EVR sub Vista sau 7 si ai placa video integrata ? Daca da, schimba randarea video din optiuni -> preferinte -> video -> randare video. Daca vrei sa ai aero activat, alege VMR, daca nu, foloseste internal renderer (default). Eu personal il prefer pe acesta. |
![]() |
Tags |
posts, romanian |
| |